Razboiul KEBABULUI in Liga :)) Mesajul lui Podolski inainte de meciul cu Dortmund de diseara: "Promit sa-i iau una cu de toate!"

Razboiul KEBABULUI in Liga :)) Mesajul lui Podolski inainte de meciul cu Dortmund de diseara: "Promit sa-i iau una cu de toate!"

Luks Podolski a acordat un interviu extrem de amuzant pentru cei de la Bild.

In aceasta seara are loc un meci foarte tare in Champions League cu doua dintre cele mai spectaculoase echipe din Premier League, respectiv Bundesliga - Arsenal si Borussia Dortmund se intalnesc pentru al 2-lea an consecutiv in aceasta faza a competitiei.

Inaintea meciului, Podolski a acordat un interviu pentru cei de la Bild in care a fost intrebat despre duelul cu Kevin Grosskreutz de diseara - nu pe teren, ci cu .. mancare! :) Grosskreutz este cunoscut ca un tip mai coleric, fiind acuzat ca si-a facut nevoile intr-un hotel dupa ce a pierdut finala Cupei Germaniei cu Bayern si a fost arestat pentru ca a aruncat un kebab intr-un adversar intr-o seara in oras!

"Daca joc sau nu, asta va decide antrenorul Arsene Wenger. Dar un lucru pe care il pot spune deja: Kevin nu are tehnica (la aruncat)... Si daca s-ar ajunge la asta, va promit, ca o sa iau un kebab in Koln pentru Kevin" a spus Podolski razand.

VIDEO PROTVPLUS.RO

După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies