Liga Campionilor

Razboiul KEBABULUI in Liga :)) Mesajul lui Podolski inainte de meciul cu Dortmund de diseara: "Promit sa-i iau una cu de toate!"

Luks Podolski a acordat un interviu extrem de amuzant pentru cei de la Bild.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 14:44
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 15:10

In aceasta seara are loc un meci foarte tare in Champions League cu doua dintre cele mai spectaculoase echipe din Premier League, respectiv Bundesliga - Arsenal si Borussia Dortmund se intalnesc pentru al 2-lea an consecutiv in aceasta faza a competitiei.

Inaintea meciului, Podolski a acordat un interviu pentru cei de la Bild in care a fost intrebat despre duelul cu Kevin Grosskreutz de diseara - nu pe teren, ci cu .. mancare! :) Grosskreutz este cunoscut ca un tip mai coleric, fiind acuzat ca si-a facut nevoile intr-un hotel dupa ce a pierdut finala Cupei Germaniei cu Bayern si a fost arestat pentru ca a aruncat un kebab intr-un adversar intr-o seara in oras!

"Daca joc sau nu, asta va decide antrenorul Arsene Wenger. Dar un lucru pe care il pot spune deja: Kevin nu are tehnica (la aruncat)... Si daca s-ar ajunge la asta, va promit, ca o sa iau un kebab in Koln pentru Kevin" a spus Podolski razand.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies