Gest superb al lui Lukas Podolski după cutremurele devastatoare din Turcia! Donează 500 de case tip conteiner plus o sumă consistentă de bani 

Lukas Podolski Turcia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 14:41
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 14:42

Turcia și Siria au fost lovite de cutremure devastatoare în urmă cu 20 de zile, soldate cu peste 44.000 de morți. 

Seismele au fost de peste 7 grade magnitudine pe scara Richter, provocând daune imense. Oamenii importanți din sport s-au implicat imediat după tragedie, iar fostul jucător al lui Galatasaray și Antalyaspor, Lukas Podolski (37 ani), face un gest superb și sare în ajutorul victimelor. 

Lukas Podolski donează 500 de case de tip conteiner

Campionul mondial a anunțat că va dona două milioane de lire turcești, adică aproximativ 100.000 de euro pentru victimele cutremurelor, dar și 500 de case de tip conteiner. 

„Sunt complet șocat să primesc veștile tragice din Turcia. M-am simțit întotdeauna acasă în această țară, sunt mișcat de dezastru, de parcă am pierdut o parte din mine. Condoleanțele mele către cei care și-au pierdut familia, rudele și prietenii după această tragedie. Inima mea este alături de voi în această perioadă dificilă. 

Recent am avut șansa de a vizita locul în care a lovit cutremurul. Am fost încântat de frumusețea unică regăsită, așa cum este fiecare colț al Turciei. Sunt trist pentru oamenii afectați de cutremur și și-au pierdut casele și persoanele iubite. 

Știu că este un proces lung, însă vreau să ajut cu case de tip conteiner, în primul rând, donez două milioane de lire turcești pentru oamenii care au rămas fără case și încearcă să își reconstruiască o nouă viață. Sper să atingem target-ul de 500 de conteinere în curând. Voi fi întotdeauna pregătit să dau ce am mai bun pentru poporul turc. 

Vreau să știți că nu sunteți singuri, fratele vostru Poldi e aici pentru voi și va fi mereu alături de voi. Mână de la mână, împreună ne vom ridica”, a scris Podolski pe Instagram

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!