Record neasteptat al lui Galca. In doi ani la Steaua, Reghe nu a reusit asa ceva! Adevarul din spatele clasamentului din Liga I

Record neasteptat al lui Galca. In doi ani la Steaua, Reghe nu a reusit asa ceva! Adevarul din spatele clasamentului din Liga I

Galca nu se lupta numai Petrolul, CFR si Astra, ci si cu statistica lasata in urma de Reghecampf.

Echipa poate nu mai joaca la fel de convingator precum in ultimele doua sezoane, iar ratarea Ligii Campionilor a nemultumit galeria, insa Galca se poate lauda cu un start de sezon impresionant.

Steaua a pierdut un singur meci in 7 etape de Liga I. Accidentul cu Ceahlaul a venit chiar inaintea dezastrului cu Ludogorets, dar Galca a promis ca a fost doar un moment prost, nu o noua fata a Stelei.

Cu el pe banca, in campionat, Steaua a reusit ca dupa 7 meciuri sa stranga 18 puncte, cu doua peste locul 2, sa aiba cel mai bun atac din Romania, cu 17 goluri marcate, si cea mai buna aparare, cu 4 goluri.

Mai mult, Galca a reusit sa ruleze intreg lotul pe care il are acum la dispozitie, in numai 7 meciuri de campionat, lucru pe care Reghecampf nu l-a facut in doua sezoane.

La capitolul eficienta, Steaua lui Galca stie sa stranga mai multe puncte acum, decat o facea sub comanda lui Reghe. In urma cu doua sezoane, Steaua pierdea 5 puncte in primele 7 etape de campionat, pentru ca anul trecut sa piarda 4 puncte in primele 7 runde.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies