Messi il contrazice pe Einstein :) Argentinianul Barcelonei, cel mai "lenes" fotbalist, dar cel care decide meciurile. Cat alearga pe meci

Messi il contrazice pe Einstein :) Argentinianul Barcelonei, cel mai "lenes" fotbalist, dar cel care decide meciurile. Cat alearga pe meci

Leo Messi a decis meciul cu Arsenal de pe Emirates si in mare parte si calificarea Barcelonei in sferturile Ligii Campionilor. Argentinianul a inscris si golul 10.000 din istoria Barcelonei (DETALII AICI).

Leo Messi a fost inca o data decisiv pentru Barcelona, asa cum a fost de zeci, sute de ori in ultimii ani. Argentinianul s-a dovedit a fi din nou omul negru pentru Arsenal si Arsene Wenger, dupa ce a marcat o dubla pe Emirates.

Fotbalistul cu cele mai multe Baloane de Aur din istorie, Leo Messi continua sa scrie pagina cu pagina in cartea fotbalului. Acesta stabileste recorduri constant si conduce Barcelona din teren catre noi victorii.

Sunt, insa, si capitole la care Messi nu este chiar fruntas. Chiar daca trofeele si golurile sunt mai importante decat kilometri alergati.

Cotidianul catalan Sport a facut o analiza a celor mai buni "maratonisti" din echipa Barcelonei, statistica evidentiind un lucru interesant. Messi este cel mai "lenes" fotbalist al lui Luis Enrique, alergand cel mai putin dintre fotbalistii de camp.

In medie, Messi alearga circa 7,9 kilometri pe meci, spre deosebire de cei peste 9 kilometri alergati de Cristiano Ronaldo, contrazicandu-l cumva pe Albert Einstein, care spunea ca "geniul este facut din 1% talent si 99% munca".

Impotriva lui Arsenal, Messi a dovedit contrariul. Acesta a alerga cel mai putin din echipa, exceptandu-l, bineinteles, pe Marc Andre ter Stegen, dar a fost cel care a decis jocul.

Spre deosebire de Messi, care a alergat 8,4 kilometri, partenerii sai din ofensiva, Suarez si Neymar, au alergat peste 10 kilometri. Cel mai mult a alergat Iniesta, urmat indeaproape de Ivan Rakitic.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies