EXCLUSIV | Daca nu e Guardiola, poate vine Klopp! :) Doua variante de meciuri din Champions League pentru Arena Nationala! City - Gladbach a picat

Liverpool Arena Nationala Champions League RB Leipzig Liga Campionilor EXCLUSIV | Daca nu e Guardiola, poate vine Klopp! :) Doua variante de meciuri din Champions League pentru Arena Nationala! City - Gladbach a picat
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 08:41
Data actualizarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 08:42

Arena Nationala a gazduit meciul din optimile de finala Champions League dintre Atletico Madrid si Chelsea. 

Reglementarile Covid-19 din Spania si Germania nu a permis echipelor din Marea Britanie sa se poata deplasa pentru meciurile din turul optimilor Champions League. Astfel, partidele s-au disputat pe un teren neutru. 

Arena Nationala a fost alegerea oficialilor lui Atletico Madrid pentru meciul tur cu Chelsea, incheiat 1-0 pentru englezi. Stadionul din Bucuresti ar putea sa mai gazduiasca inca un meci de Champions League, iar UEFA are doua variante. 

Desi s-a scris initial ca Manchester City - Borussia Monchengladbach are mari sanse sa se joace la Bucuresti, varianta a picat. Din sursele www.sport.ro, exista doua variante de meciuri care s-ar putea disputa pe Arena Nationala. Una dintre variante este returul Liverpool - Leipzig, iar cea de-a doua este Chelsea - Atletico, insa la fotbal feminin. 

Meciul tur dintre Liverpool si Leipzig s-a jucat pe Puskas Arena din Budapesta, iar echipa lui Klopp s-a impus cu 2-0. Returul este programat pe 10 martie 2021. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!