Socul Atletico Madrid - Chelsea se JOACA pe Arena Nationala! Suarez si Werner vin la Bucuresti! Anuntul facut de FRF

Meciul dintre Atletico Madrid si Chelsea se va disputa in Romania!

Restrictiile de Covid-19 i-a determinat pe oficialii UEFA sa schimbe locatia de desfasurare a meciului, astfel ca Arena Nationala a fost optiunea aleasa de cele doua echipe. 

Federatia Romana de Fotbal a facut anuntul oficial prin intermediul unui comunicat. 

"Ca urmare a restrictiilor impuse delegatiei din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea impreuna cu UEFA au decis, cu aprobarea autoritatilor din tara noastra si cu sprijinul FRF, ca partida sa fie mutata pe Arena Nationala din Bucuresti.

Meciul din mansa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marti, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, si se va disputa fara spectatori.

Arena Nationala, 54.000 de locuri, a fost selectata pentru a gazdui acest joc fiind deja inclusa in circuitul UEFA EURO 2020 care va incepe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C si o optime de finala. De asemenea, Arena va gazdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. In 2012, pe stadionul din Capitala a fost organizata finala Europa League, castigata de Atletico Madrid in fata lui Athletic Bilbao.

La Arena Nationala a fost deja formata echipa de organizare ”EURO 2020 la Bucuresti” care, impreuna cu departamentul Evenimente FRF, va sprijini UEFA pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a evenimentului din Liga Campionilor", se arata in comunicatul FRF

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies