Liga Campionilor

EXCLUSIV City - Real poate deveni un clasic al Champions League: "Astfel de meciuri ne fac să iubim fotbalul!" 

Meciul dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3, este considerat cel mai frumos din acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 18:12
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 18:49

Confruntarea dintre "Cetățeni" și "Galactici" ar putea deveni una dintre partidele din Champions League, care să treacă proba timpului, la fel ca Juventus  - Manchester United (1999 / 2-3), Manchester United - Bayern Munchen (1999 / 2-1), Manchester United - Real Madrid (2003 / 4-3), Liverpool - AC Milan (2005 / 3-3, 5-6 după penalty-uri), Barcelona - PSG (2017 / 6-1) sau Liverpool - Barcelona (2019 / 4-0).

"A fost un meci demn de o semifinală de Champions League. E unul dintre motivele pentru care ne uităm cu atâta interes la această competiție. Astfel de meciuri ne fac să iubim fotbalul. Eu sunt și fan Real Madrid, e una dintre puținele echipe din străinătate cu care țin. Le urmăresc constant meciurile din competițiile interne și internaționale. Au fost dominați de City, dar era normal. Mă așteptam ca diferența de scor să fie mai mare, după cum a început meciul. Nu le dădeam foarte multe șanse celor de la Real să mai spere la calificare, deși sunt fanul lor. 

City este o mașinărie de fotbal și joacă grozav de bine, mai ales pe teren propriu. Acest 4-3 îi ține bine în cărți pe madrileni pentru meciul retur, mai ales că mi s-a părut că City nu joacă la fel de bine în deplasare. A contat mult și experiența jucătorilor de la Real, calitatea lor individuală. Au avut puține ocazii, dar le-au fructificat. Au gestionat foarte bine momentele dificile, când au fost puși sub o presiune foarte mare", a declarat Dorin Goian pentru Sport.ro.  

Modifică setările cookies