Principala favorita la castigarea Champions League dupa ce s-au aflat meciurile din optimi! Cum arata cotele echipelor ramase in competitie

Principala favorita la castigarea Champions League dupa ce s-au aflat meciurile din optimi! Cum arata cotele echipelor ramase in competitie

Luni a avut loc la Nyon tragerea la sorti a optimilor de finala din Champions League, iar cel mai puternic duel al acestei faze a competitiei este FC Barcelona VS. Paris Saint-Germain.

Potrivit caselor de pariuri, principala favorita ramane in continuare, Bayern Munchen echipa care va juca in optimi cu echipa lui Radu Stefan, Lazio Roma. Bavarezii sunt urmati de doua echipe din Anglia: Manchester City, care o va infrunta pe Borussia Monchengladbach si Liverpool, echipa care va da piept cu Leipzig.

Finalista de anul trecut, PSG va juca impotriva Barcelonei si are cota 12, la fel ca Real Madrid, care va juca cu Atalanta si Juventus, echipa care va avea o misiune usoara cu FC Porto. Barca este vazuta ca fiind de abia a opta favorita (cota 21), la fel ca Borussia Dortmund. 

Cotele echipelor din optimi pentru castigarea Champions League:

Bayern Munchen - 3.75

Manchester City - 5.50

Liverpool - 7.50

Juventus - 12

PSG - 12

Real Madrid - 12

Chelsea - 18

FC Barcelona - 21

Borussia Dortmund - 21

Atletico Madrid - 26

Sevilla - 36

RB Leipzig - 41

Atalanta - 46

Lazio - 61

Borussia Monchengladbach - 126

FC Porto - 151 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies