Bombardier pentru Craiova! Piturca primeste cea ma buna veste: va avea la dispozitie un golgheter! Cu FCSB a fost nevoit sa-l bage pe Ivan varf impins

Bombardier pentru Craiova! Piturca primeste cea ma buna veste: va avea la dispozitie un golgheter! Cu FCSB a fost nevoit sa-l bage pe Ivan varf impins

Victor Piturca primeste o veste buna: bosniacul Elvir Koljic revine la Craiova dupa luni bune de pauza.

Craiova sufera in ofensiva, acolo unde are un singur atacant de meserie, pe Mihai Roman. Cu FCSB, Victor Piturca l-a incercat pe Andrei Ivan pe postul de varf impins, dar internationalul de tineret nu a izbutit sa se remarce. De saptamana viitoare, "Piti" va avea insa la dispozitie un bombardier.

Koljic, pregatit pentru revenirea in echipa Craiovei

Accidentat de luni bune, atacantul bosniac Elvir Koljic (24 de ani) este pregatit pentru revenire. Acesta ar putea intra chiar de saptamana viitoare, de la meciul de Cupa cu CSM Resita.

"De la inceputul campionatului au fost probleme pe plan ofensiv. Avem de lucru cu circulatia mingii si a jucatorilor. Koljic este refacut, dar probabil va intra in meciul de Cupa. A plecat Fortes, af ost dorinta lui, dar locul este acoperit de Koljic, Roman, Ivan si de pustii din lot", a spus Piturca in cadrul unei conferinte de presa.

14 goluri in 21 de meciuri a marcat Elvir Koljic pentru Craiova inainte de accidentare

450.000 euro valora atacantul cand a ajuns in Banie

2.000.000 euro s-a facut cota lui dupa cele 14 goluri marcate

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce măsuri de relaxare ar putea intra în vigoare de la 1 iunie: ”Sunt unele măsuri care nu își mai au sensul”
BRAT
Modifică setările cookies