FCSB accidentare Liga 1 Marko Momcilovic Superliga

Lovitura pentru Vintila! Unul dintre cei mai buni jucatori de la FCSB a primit o veste TERIBILA! "Daca el vrea sa mai continue sau nu, nu stiu!"

Marko Momcilovic ar putea sa se retraga din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Septembrie 2019, 08:43
Data actualizarii: Joi 19 Septembrie 2019, 08:46

Marko Momcilovic, fundasul celor de la FCSB, nu a mai intrat pe teren de mai bine de un an si se antreneaza separat de restul echipei. Medicul Codorean a vorbit despre accidentarea lui Momcilovic si spune ca ar putea chiar sa se retraga din fotbal, problemle fundasului sarb fiind destul de grave.

"El a avut o hernie de disc si evident tot felul de dureri tipice sau chiar atipice. Din cauza acestei hernii si a miscarilor pe care le facea, pentru ca el incerca sa isi protejeze involuntar coloana, a facut alte rupturi musculare. Dupa care au aparut si alte dureri la spate pe care el a incercat sa le trateze nechirurgical.

Pacientii sunt foarte diferiti, iar medicina nu e perfecta. Nu exista in momentul de fata ceva perfect! Dar medicina este acum la cel mai inalt nivel. Din punct de vedere medical, sunt convins ca Momcilovic poate sa revina. Sunt si alte sportivi care s-au operat de hernie de disc si au revenit. Acum, daca el vrea sa mai continue sau nu, nu stiu!", a declarat Codorean pentru Gsp.

FCSB vine dupa doua victorii consecutive impotriva celor de la Viitorul si Craiova, iar in urmatoarea etapa va juca pe Arena Nationala contra celor de la CFR Cluj. Echipa antrenata de Bogdan Vintila se afla pe pozitia a 11-a cu 10 puncte, la 10 puncte de liderul CFR. 

Modifică setările cookies