BARCA - MAN UNITED | Gafa MONUMENTALA a lui De Gea in fata lui Messi! Pana si spaniolii fac misto de portarul nationalei

BARCA - MAN UNITED | Gafa MONUMENTALA a lui De Gea in fata lui Messi! Pana si spaniolii fac misto de portarul nationalei

Vezi partida BARCELONA - MANCHESTER UNITED din sferturile UEFA Champions League.

Golgheterul acestui sezon de UEFA Champions League, Leo Messi, a lovit de 2 ori in doar 4 minute in partida cu Manchester United! Dupa un prim gol marca inregistrata, sut cu stangul la coltul lung, Messi a reusit dubla desi a trimis un sut slab cu piciorul drept.

Insa David De Gea a comis una dintre cele mai mari gafe din cariera! Portarul lui United a scapat mingea printre degete iar aceasta a intrat in poarta! Messi a ajuns astfel la 10 goluri in acest sezon de UEFA Champions League.

Pana si spaniolii l-au ironizat pe De Gea, desi acesta este titularul nationalei lor! Cei de la AS au scris dupa ce De Gea a afirmat inaintea meciului ca a facut antrenamente speciale pentru suturile lui Messi. "De Gea a facut aparent <<pregatire super speciala>> pentru intalnirea cu Messi. Poate ca un antrenament de baza pentru oprirea suturilor ar fi fost mai util" au scris spanioli.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT