VIDEO EXCLUSIV Cristian Balaj a lămurit presupusul conflict dintre Dan Petrescu și Debeljuh: „L-a certat, este normal!” 

Președintele CFR-ului a vorbit despre ședința lui Dan Petrescu de după înfrângerea cu FCSB, 0-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 12:20
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 12:27

Recent, în spațiul media a apărut o informație cum că între Dan Petrescu (54 ani) și Gabriel Debeljuh (25 ani) ar fi existat un conflict. ProSport a anunțat că după înfrângerea cu FCSB, 0-1, de pe teren prorpiu, antrenorul CFR-ului și-ar fi băgat jucătorii în ședință. Conform aceleiași surse, tehnicianul le-ar fi adresat înjurii fotbaliștilor, apostofrându-l pe Debeljuh cu: „Cine te crezi?”. Atacantul croat nu ar fi stat pasiv la tirada lui Petrescu și i-ar fi replicat: „Dacă mai faceți o dată asta, cu toate riscurile, o să aveți de suferit”.

Însă, Cristian Balaj neagă acest presupus conflict din tabăra ardelenilor. Președintele CFR-ului confirmă că Dan Petrescu ar fi avut o ședință mai dură cu jucătorii, după eșecul cu FCSB, însă precizează că nu s-a ajuns la jigniri din nicio parte. 

Cristian Balaj: „O face și Hagi, l-am văzut!”

„Nici vorbă. Nu a existat acea reacție a lui Debeljuh. Într-adevăr, Dan Petrescu a certat jucătorii, l-a certat pe Debeljuh, e normal. E o perioadă când echipa nu joacă cel mai bine. Se întâmplă la orice club, în momentul în care un antrenor nu este mulțumit de prestațiile jucătorilor, să-și schimbe atitudinea. O face și Hagi, l-am văzut, și alți antrenori. E normal să o faci când există o scădere de formă, iar randamentul nu este cel dorit”, a declarat Cristian Balaj la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Clasament playoff 

Modifică setările cookies