VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârțu, „sabotat” chiar de către fostul său elev: „Incredibil! Și nu m-a invitat nimeni!”

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, Sorin Cârțu a vorbit despre ultimul eveniment din Bănie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 11:14
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 11:33

Florin Jianu și Gică Craioveanu au lansat o carte memorială pentru Ilie Balaci. Opera se intutilează „Opt”, numărul cu care „Minunea Blondă” a făcut făcut istorie pentru Universitatea Craiova și echipa națională. 

Însă, atunci când evenimentul a fost organizat, pe lista invitaților a fost omis Sorin Cârțu, bunul prieten al lui Ilie Balaci și fostul antrenor al lui Craioveanu. Actualul președinte al oltenilor a auzit în premieră, la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, că legenda din Bănie va fi protagonista unei cărți, în care sunt povestite și rememorate pasaje din cariera sa. Totodată, Cârțu a ținut să precizeze că a fost dezamăgit că nu a fost invitat de către Gică Cravioveanu. 

Sorin Cârțu: „O să iau oricum cartea, e depre prietenul meu”

„Acum am auzit că a apărut. Unde a fost lansarea, în București? A fost lansarea în Craiova!? Incredibil! Și nu m-a invitat nimeni. Așa ceva... Îmi pare rău! Tu să vii în Craiova și eu să te întreb pe tine dacă a fost în Craiova lansarea? În sfârșit... . Acum aud. O să iau oricum cartea, e despre colegul meu, prietenul meu, a fost frăție în echipa aia”, a declarat Sorin Cârțu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Modifică setările cookies