VIDEO Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: ”Și-a luat fustița și a plecat. Are impresia că e Dumnezeu pe pământ”

Ovidiu Burca Dinamo Valentin Lazar Liga 2 Valentin Lazăr
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 16:18
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 16:19

Scene incredibile la primul amical al anului petnru Dinamo, scor 0-0 cu CS Păulești, echipa la care evoluează fostul jucător al ”câinilor”, Valentin Lazăr.

Lazăr nu a uitat de conflictul cu antrenorul Ovidiu Burcă, din cauza căruia a plecat de la Dinamo. La un moment dat, în timpul meciului încheiat la egalitate și cu multe ratări pentru gruparea dirijată de Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloți spre banca lui Dinamo, dar asta nu a fost tot.

După meci, Lazăr nu l-a menjat deloc pe fostul său antrenor, pe care l-a jignit în mai multe rânduri.

Valentin Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: ”Și-a luat fustița și a plecat. Are impresia că e Dumnezeu pe pământ”

„Cu Dinamo întâlnirea a fost plăcută, colegii sunt, marea majoritate toți, până la ultima transpirație a domnului cu rochiță și a reușit să dea, cât de cât, liderul vestiarului afară. (n.r. gestul făcut) Nu e normal? Ce să, asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a avut curaj să îi privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuțe pe la Săftica. 

Despre ce vorbim? Sunt și altele, băieții și majoritatea oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Am declarat că nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el va face asta. Ideea e că are impresia că e Dumnezeu pe pământ și îi tratează pe cei care l-au ajutat să ajungă în situația în care e Dinamo, la un punct de play-off și îi dai afară, tu nu ai transferuri și apoi o să plângă și o să zică că au făcut ei răscoală și ei sunt de vină. 

Domnul psiholog nu este de vină că are niște cărți în fața altora. Aveți informații că a fost grevă, nu? Că așa a prezentat-o. Foarte mare grevă a fost, au întrebat și ei despre bani de 2-3-4 săptămâni, cu activități pe Zoom cu toată lumea, că 'vă dau banii' și domnii din imagine au spus că se rezolvă, de sărbători, Crăciun, Paște și când au venit băieții la antrenament au întrebat și ei dacă vine cineva să le explice, au zis că da, apoi 'ce, mă, ce faceți voi aici, nu știu ce?'. 

Omul a plecat. Și-a luat fustița și a plecat. A plecat și s-a dus pe la conducere, că el nu poate să lucreze cu acei jucători. Asta e atitudine de mare, mare antrenor, un fel de Del Bosque”, a spus Vali Lazăr, după meciul dintre Dinamo și CS Păulești.

VIDEO - Vali Lazăr l-a desființat pe Ovidiu Burcă

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a jucat la Buftea împotriva celor de la CS Păulești din Liga 3. Dinamo nu a reușit să treacă de echipa lui Vali Lazăr în primul meci al anului. Tabela a rămas nemodificată din primul, până în ultimul minut: 0-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!