Gabi Tamas Daniel Stanciu fc voluntari Ioan Andone Universitatea Cluj Liga 2

Revine Tamas in Liga 1? Prima reactie din partea clubului: "Sunt convins ca asta e decizia pe care o va lua!"

Gabi Tamas (37 de ani) este dorit din nou in Liga 1, de FC Voluntari, unde managerul general Ioan Andone a spus ca il vrea inca din aceasta iarna.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 08:53
Data actualizarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 08:55

La scurt timp dupa declaratiile facute de Ioan Andone, a venit si replica Universitatii Cluj, club la care Gabi Tamas evolueaza din vara trecuta.

Clujenii sunt convinsi ca Tamas nu ii va lasa la greu si va ajuta echipa sa isi indeplineasca obiectivul: promovarea in Liga 1.

Daniel Stanciu, directorul genereal al lui 'U' Cluj spune ca Tamas nu poate fi convins cu bani sa plece de la echipa in acest moment:

"Tentanta e orice oferta buna care vine pentru un jucator, dar cred ca intre Gabi Tamas si Universitatea Cluj s-a format o relatie speciala. A surprins cand a venit la Cluj. Ne dorim cu totii sa ducem acest club in Liga 1. Ambitia asta e ceva special, nu cred ca banii ar putea sa faca diferenta, cel putin in acest moment.

El are o relatie buna cu Bogdan Andone, cu Ioan Andone, cu Bogdan Balanescu, dar sunt convins ca va ramane la U Cluj, el e pionul principal al acestei echipe. Conteaza foarte mult ce face pe teren si in afara lui", a spus Daniel Stanciu pentru Digi Sport.

"Este un jucator foarte bun. Este adevarat ca il dorim. Daca nu acum, macar din vara", a fost declaratia facuta de Ioan Andone.

Modifică setările cookies