Gabi Tamas Dinamo Superliga

Revine Gabi Tamas la Dinamo?! "Poate la iarna! Tin in permanenta legatura cu spaniolii!" Ce spune de noul actionariat din Stefan cel Mare

Gabi Tamas a refuzat sa revina la Dinamo in vara, insa spune ca nu le-a inchis usa noilor investitori din Stefan cel Mare si este in continuare deschis propunerilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2020, 13:18
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2020, 13:20

Gabi Tamas a refuzat-o pe Dinamo in vara si a ales sa mearga la 'U' Cluj, in Liga 2. Fundasul spune ca a avut de indeplinit o promisiune fata Daniel Stanciu, oficial al formatiei clujene.

"A fost o surpriza pentru multa lume, dar asa sunt eu in viata, mai surprinzator… Ii promisesem lui Daniel Stanciu, de cand eram amandoi in Israel, eu la Hapoel Haifa, el la Hapoel Akko, ca la un moment dat o sa vin sa joc la echipa la care este el.

Am tinut legatura cu el si i-am zis ca vin. Eram la Astra si i-am promis inca o data ca daca reziliez cu Astra o sa vin la el, la U Cluj. Tot razand, tot vorbind, am decis sa vin la U Cluj. Eu nu pot sa trec peste ceea ce promit. Asa sunt eu!", a declarat Gabi Tamas, pentru Fanatik.

Gabi Tamas: "Tin in permanenta legatura cu spaniolii de la Dinamo!"

 

Gabi Tamas nu exclude o revenire in Stefan cel Mare si este deschis propunerilor. Vara trecuta a negociat cu spaniolii, insa transferul nu s-a concretizat:

"Nu pot sa intru in prea multe amanunte, pentru ca nu este inca un subiect inchis…

Acum, nu, dar la iarna… Vara viitoare… Cine stie? Am avut atunci discutii cu oamenii din Spania, mi-au spus ce vor sa faca, apoi au luat clubul si au inceput treaba la Dinamo. Exact ce-mi spusesera si mie. Eu tin permanent legatura cu ei, sunt niste oameni cumsecade si corecti, asa cum i-am cunoscut eu. Ce mi-au transmis, aia au realizat. Uitati-va ce transferuri au facut! S-a schimbat deja si jocul lui Dinamo", a mai spus Tamas.

Modifică setările cookies