stadion Dinamo Dinamo Razvan Zavaleanu Liga 2

Nicăieri nu-i ca acasă! Dinamo ”reactivează” stadionul din ”Ștefan cel Mare” și în Liga 2

Dinamo va juca pentru prima dată în istorie în Liga 2. Una dintre problemele principale ale ”câinilor” a fost alegerea unui stadion, având în vedere că arena din ”Ștefan cel Mare” va intra în proces de renovare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 17:13
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 17:17

Chiar dacă, în mod sigur, arena va intra în proces de renovare în acest an, se pare că va mai dura până când buldozerele vor intra în Parcul Sportiv Dinamo. Situație de care profită clubul administrat acum de Răzvan Zăvăleanu!

Dinamo ”reactivează” stadionul din ”Ștefan cel Mare” și în Liga 2

RadioDinamo1948 scrie că Dinamo s-a înscris oficial în Liga 2, iar oficialii ”câinilor” i-au anunțat pe cei de la FRF că vor disputa meciurile de pe teren propriu în ”Ștefan cel Mare” până când va începe demolarea ”bătrânei” arene.

Momentan, nu se cunosc date legate de viitoarea arenă a lui Dinamo. Recent, Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, a declarat că actualul stadion poate fi demolat în această toamnă.

Dinamo are și o variantă de rezervă, în cazul în care va fi nevoită să se mute din ”Ștefan cel Mare”, arena Arcul de Triumf.

Dinamo și-a prezentat lotul pentru sezonul viitor:

  • Mihai Eşanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu (portari)
  • Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea (fundaşi)
  • Ahmed Bani, Antonio Borduşanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu, Geani Creţu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Ţone, Mario Şutru (mijlocaşi)
  • Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu (atacanţi).

Dinamo va disputa sâmbătă un amical împotriva echipei Unirea Slobozia. Meciul se va disputa pe stadionul din Slobozia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies