Clubul care încasează o sumă uriașă după transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB!

marius stefanescu FCSB Razvan Zavaleanu Sepsi OSK Viitorul Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 09:24
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 10:52

Gigi Becali a mai dat lovitura cu un transfer spectaculos în această perioadă de mercato.

După ce i-a transferat pe David Kiki și Daniel Popa, patronul FCSB-ului a pus mâna și pe Marius Ștefănescu (25 de ani) de la Sepsi OSK, pentru care a plătit ”peste un milion de euro”.

Cine a dat lovitura după transferul lui Marius Ștefănescu

Gigi Becali nu a spus suma exactă pe care a plătit-o pentru Marius Ștefănescu, dar un lucru este cert. Nu toți banii vor ajunge la Sepsi OSK, deoarece clubul patronat de Laszlo Dioszegi l-a deținut pe Marius Ștefănescu în coproprietate cu Viitorul Cluj ”Mihai Georgescu”

Așa cum Sport.ro a anunțat în exclusivitate încă de anul trecut, Viitorul Cluj ”Mihai Georgescu” deține 50 la sută din drepturile federative ale jucătorului Marius Ștefănescu. Motivul? O parte din conducerea formației din Sfântu Gheorghe nu a avut foarte multă încredere în Ștefănescu atunci când a fost transferat, pe vremea când acesta era doar un puști promițător.

Astfel, din suma de ”peste un milion de euro” care va intra în conturile lui Sepsi OSK, jumătate va merge la clubul din Cluj.

De când se află la Sepsi OSK, winger-ul a bifat 191 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 37 de ori și să paseze decisiv în 26 de situații diferite.

În prezent, site-urile de specialitate l-au evaluat pe internaționalul român la 1,7 milioane de euro. Ștefănescu mai are un contract valabil până în 2026 cu cei de la Sepsi OSK.

FCSB, în această perioadă de transferuri

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!