Dinamo liga 2 Razvan Zavaleanu Liga 2

Reacție vehementă a lui Răzvan Zăvăleanu! Ce spune despre posibilitatea ca Dinamo să închidă porțile vineri

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie și se află în situația de a închide porțile în cazul în care nu va veni un investitor la club cât mai rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 15:39
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 15:43

La începutul acestei săptămâni a circulat zvonul că Răzvan Zăvăleanu le-ar fi transmis fotbaliștilor de la Dinamo că dacă nu va găsi un sponsor până vineri ia în calcul desființarea clubului.

Administratorul juridic al clubului Dinamo neagă faptul că ar lua în calcul desființarea clubului și spune că „roș-albii” vor continua în Liga 2 indiferent de dificultățile financiare pe care le traversează în momentul de față.

„E o prostie mai mare decât cel care a scris-o. Şi ar trebui ca oamenii respectivi să se informeze jurnalistic de la oamenii care le pot spune nişte chestii. E o prostie. Nu am pretenţia să te informezi din trei surse, aşa cum cred că se învaţă la Facultatea de Jurnalism, dar măcar să vorbeşti cu cine trebuie, nu să vorbeşti tu în numele persoanei respective.

Se va merge între a identifica un investitor care să rezolve toate lucrurile, ceea ce ar fi extraordinar, şi a merge în continuare, cu greutăţi, dar a merge mai departe. Iar de aici până să spui că Dinamo închide vineri poarta... Asta e cu totul o altă discuţie. Este greu, ne străduim, avem resursele necesare să continuăm activitatea şi nu putem spune că, dacă nu vine un investitor, închidem poarta. Vedem ce se mai întâmplă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu potrivit Orangesport.

Dinamo și-a prezentat lotul pentru sezonul viitor

  • Mihai Eşanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu (portari)
  • Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea (fundaşi)
  • Ahmed Bani, Antonio Borduşanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu, Geani Creţu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Ţone, Mario Şutru (mijlocaşi)
  • Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu (atacanţi).

Dinamo va disputa sâmbătă un amical împotriva echipei Unirea Slobozia. Meciul se va disputa pe stadionul din Slobozia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies