Raul Oprut Hermannstadt Liga 2

Lovitură pentru o candidată la promovare! Cel mai valoros jucător din Liga a doua poate semna cu oricine

Hermannstadt ar putea primi o lovitură grea.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 19:12
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 19:11

Raul Opruț (23 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu echipa din Sibiu, iar de la 1 ianuarie ar putea semna cu orice echhipă. Fundașul stânga este cel mai bine cotat jucător din liga secundă.

Cotat la 650.000 de euro, Opruț este de departe cel mai valoros jucător din ”B”, conform siteurilor de specialitate. Doar Adrian Popa se aproprie de el, fiind cotat la 500.000 de euro.

Cel mai valoros jucător din Liga a doua poate semna cu oricine

Dani Coman, președintele clubului din Sibiu, a explicat situația lui Opruț, fiind de părere că acesta va semna cu echipa pe care o reprezintă. În caz contrar, acesta anunță că la echipă va ajunge un fotbalist mai bun.

”Opruț este un jucător bun. Oferte vor fi dacă vom promova în Liga 1, pe noi ne-a ajutat extrem de mult, este un băiat senzațional. O să-i facem o ofertă zilele viitoare pentru că la vară îi expiră contractul.

Să semneze (cu altă echipă n.r.), vom aduce un fotbalist mai bun ca Opruț. Am avut cu el deja o discuție, se simte bine la Sibiu, crede în promovare, eu cred că va semna cu noi”, a spus Coman, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!