Dani Coman Rapid Superliga EXCLUSIV | Dani Coman rupe tacerea dupa ce s-a alaturat celor de la Hermannstadt! "E oportunitatea perfecta!" Ce spune despre situatia de la Astra

Dani Coman, supărat pe Mihai Iosif: “Înnebunesc! Nu există așa ceva”

Rapid a remizat cu FC Botoșani, scor 1-1.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 13:59
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 14:01

Moldovenii au dominat partida de pe Arena Națională, însă rezultatul de egalitate le păstrează pe ambele echipe în lupta pentru playoff. Chiar și așa, Rapid păstrează obiectivul declarat: salvarea de la retrogradare.

Dani Coman,  președintele lui Hermannstadt, echipă ce țintește revenirea în prima ligă, susține că Mihai Iosif greșește când spune că echipa luptă pentru evitarea ligii secunde.

"Mă deranjează când aud declarații că obiectivul Rapidului este salvarea de la retrogradare. Am fost acolo, știu ce înseamnă Rapidul, acei suporteri care te încurajează indiferent de rezultat. 

Când aud de salvarea de la retrogradare, înnebunesc. Nu există așa ceva! Rapidul n-are voie să se lupte pentru evitarea retrogradării. Trebuie să se lupte pentru un loc în play-off în primul an, apoi în anii următori, prin achizițiile care vor fi făcute, să se lupte pentru primele locuri ale clasamentului. O spun ca să ia presiunea de pe umerii cui? Lui Săpunaru, lui Morais?

Rapidul a crescut organic, iar meritul principal îl are Victor Angelescu, a fost un foarte bun manager. Au crescut frumos. La Dinamo, situația e diferită", a spus Dani Coman, președinte la Hermannstadt, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!