Dinamo calificare play-off liga 2 SSU Poli Timisoara Stadion Arcul de Triumf Liga 2

GALERIE FOTO Imaginile bucuriei dinamoviștilor. Jucătorii au cântat minute bune cu galeria

Dinamo a remizat cu SSU Poli Timișoara (1-1) și s-a calificat în mod dramatic în play-off-ul Ligii 2, păstrând șanse de promovare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 17:32
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 17:32

"Câinii" au prins in extremis ultimul loc de play-off, deși au remizat pe Stadionul "Arcul de Triumf" cu SSU Poli Timișoara (1-1), penultima clasată din Liga 2. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a beneficiat de un joc uluitor al rezultatelor, după ce Concordia Chiajna a pierdut cu Metaloglobus (1-2), Unirea Slobozia a făcut egal cu FC Brașov-SR (2-2), iar AS FC Buzău s-a încurcat cu Minaur Baia Mare (1-1). 

Burcă - aplaudat de fani, Nicolescu - discret pe teren

La finalul meciului, Burcă a dat tonul bucuriei, după ce a primit vești în privința rezultatelor de pe celelalte stadioane și a consultat clasamentul final al Ligii 2. El a intrat în teren și și-a îmbrățișat jucătorii, care erau supărați și credeau că au ratat prezența în play-off, iar bucuria s-a propagat rapid în tribune, printre cei aproape 8.000 de spectatori ai lui Dinamo.

Apoi, fotbaliștiii și staff-ul tehnic au mers către galerie și au cântat împreună aproape 10 minute, iar câțiva dintre ei au fluturat steaguri uriașe sau au primit eșarfe din partea fanilor. Andrei Nicolescu, noul acționat al lui Dinamo, a fost discret, la fel ca Răzvan Zăvăleanu (administrator judiciar) și  Vlad Iacob (administrator special), lăsându-le prim-planul celor care au reușit această performanță, în timp ce jucătorii au făcut turul de onoare al stadionului în aplauzele publicului.  

Cum arată play-off-ul din Liga 2:

1. CSA Steaua - 40p*

2. Poli Iași - 40p

3. Oțelul Galați - 36p

4. Unirea Dej - 32p

5. Gloria Buzău - 31p

6. Dinamo - 31p

* Clubul finanțat de MApN nu are momentan drept de promovare.

În play-off, punctele nu se înjumătățesc. Partidele din play-off se vor desfășura în sistem tur-retur, fiecare echipă urmând să dispute 10 jocuri.

Primele două clasate (care au drept de promovare) promovează direct. Următoarele două vor da baraj cu formații din Liga 1.

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!