VIDEO Anunțul noului șef de la Dinamo, după calificarea în play-off

Dinamo a remizat contra Politehnicii Timișoara, pe teren propriu, scor 1-1, iar echipa antrenată de Ovidiu Burcă s-a calificat matematic în play-off-ul din Liga 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 16:15
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 16:17

După încheierea sezonului regulat din Liga 2, Dinamo se află pe locul 6, ultimul care duce în play-off, cu 31 de puncte.

Andrei Nicolescu, după calificarea lui Dinamo în play-off-ul din Liga 2

Andrei Nicolescu, noul oficial al lui Dinamo, a explicat cum a trăit meciul de pe Arcul de Triumf și a anunțat că echipa se va lupta pentru promovarea directă în Liga 1.

"Emoții mari de tot. Aceste meciuri construiesc o echipă, fac o echipă să crească. Competiția crește când există meciuri de genul ăsta. Chiar dacă azi, din punct de vedere tactic și tehnic n-am făcut un meci strălucit, important e că a ieșit soarele pentru noi. Eu eram atent la meci, ceilalți din jur mi-au zis la un moment dat (n.r - rezultatele din celelalte meciuri), nu-mi venea să cred. Important e că din astfel de tensiune, din astfel de îndârjire o echipă poate să facă pasul spre performanță.

Deocamdaată le-am dus niște pizza. În seara asta o să încercăm să ne și bucurăm, după un sezon în care nimeni nu le dădea șanse să fie în play-off. Ei sunt acolo, e meritul lor, iar azi chiar trebuie să se bucure.

Ne vom lupta pentru promovarea directă. În momentul ăsta nu mai e nimic de pierdut. Au făcut mai mult decât se aștepta toată lumea, acum nu mai e nimic de pierdut.

Am vorbit cu Răzvan și încercăm să găsim o soluție pentru asta (n.r - pentru întărirea lotului). Avem un post deficitar pe care îl vedem în acest moment și încercăm să găsim o soluție", a spus Andrei Nicolescu, după meci.

Cum arată play-off-ul din Liga 2:

  • 1. CSA Steaua - 40p
  • 2. Poli Iași - 40p
  • 3. Oțelul Galați - 36p
  • 4. Unirea Dej - 32p
  • 5. Gloria Buzău - 31p
  • 6. Dinamo - 31p

În play-off, punctele nu se înjumătățesc. Partidele din play-off se vor desfășura în sistem tur-retur, fiecare echipă urmând să dispute 10 jocuri.

Primele două clasate (care au drept de promovare) promovează direct. Următoarele două vor da baraj cu formații din Liga 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!