Narcis Răducan crede că vom avea un final de campionat disputat în Superligă: "Nu văd o echipă care să piardă tempoul în play-off"

Superliga calificare play-off Liga 1 Narcis Raducan play-off Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 08:11
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 08:16

Farul, CFR Cluj, Rapid, FCSB și CSU Craiova sunt aproape sigure de prezența în play-off. 

Mai sunt doar șase etape din sezonul regulat al stagiunii 2022-2023, iar primele cinci echipe s-au distanțat în clasament. Pentru ultimul loc de play-off, dacă nu apar surprize, se vor lupta Sepsi, Botoșani și Petrolul, cele trei formații fiind despărțite de doar trei puncte.  

Primele cinci clasate, aproape sigure de prezența în play-off

În acest moment, cu șase etape înaintea finalului sezonului regulat, primele șase echipe sunt FCV Farul (51 puncte, 24 meciuri), CFR Cluj (50p, 24m), FC Rapid 1923 (45p, 24m), FCSB (44p, 24m), CSU Craiova (41p, 24m) și Sepsi OSK (33p, 23m), iar Botoșani (30p, 24m, -9) și Petrolul (30p, 24m, -10) se află și ele în apropiere. 

Dacă se păstrează actualele decalaje, după înjumătățirea punctajului, între locul 1 și locul 5 va exista o diferență de doar 5 puncte, iar între lider și poziția a 6-a ar fi o diferență de opt puncte, dacă echipa lui Bergodi va primi la "masa verde" cele trei puncte din meciul cu FCU Craiova. În meciul direct, liderul Farul a învins greu pe Sepsi, scor 1-0, la Sf. Gheorghe, gazdele având numeroase ocazii de poartă și un gol anulat de VAR.     

"Dacă înjumătățim punctele, situația este destul de echilibrată"

"Mă bucur foarte mult că Farul și-a luat licența pentru cupele europene. Fără îndoială că vom avea un play-off foarte bun. Nu văd o echipă care să piardă tempoul, ca în sezoanele precedente. Dacă înjumătățim punctele, situația este destul de echilibrată. Avem echilibru, sper să avem și calitate. A început bine sezonul de iarnă, deși terenurile nu arată foarte bine. Media de goluri este foarte bună. Avem toate perspectivele să vedem o parte a doua a sezonului foartă disputată și foarte frumoasă", a declarat Narcis Răducan

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!