Un patron din Liga 1, gata să sară în „Groapă”! În ce condiții ar investi la Dinamo: „Am fi mulți interesați!”

Dinamo datorii Dinamo Valeriu Iftimie Fotbal intern Jucătorii de la Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Martie 2023, 16:12
Data actualizarii: Sambata 11 Martie 2023, 16:18

Dinamo și-a schimbat acționariatul la finalul lunii februarie, iar noii oficiali ai clubului continuă eforturile pentru a salva clubul de la desființare.

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă gruparea din Ștefan cel Mare, Valeriu Iftime s-a arătat interesat să investească la Dinamo, însă pune o contiție: „câinii” să scape de datoria itorică.

Iftime și-ar dori să investească la Dinamo

Iftime este convins că dacă noii acționari din „Groapă” vor reuși să scape clubul de datorii, atunci atât el cât și alții ar putea veni alături de gruparea roș-albă.

  • Jucătorii de la Dinamo

„Nu este un subiect pe care trebuie să îl dezvoltăm acum, pentru că nu are substrat, nu are substanță. Când o echipă de fotbal joacă cu casa închisă, cine vrea să investească în fotbal trebuie să fie orb să nu vadă o asemenea oportunitate.

Numai că, luând cazul Rapidului, care și în Liga 3 și în Liga 2 a jucat cu casa închisă, această rețetă trebuia reprodusă și la Dinamo. Dacă Dinamo nu ar avea acea datorie istorică, sunt absolut convins că, nu doar eu, am fi mulți interesați să investim la Dinamo.

Dar cu datoria istorică de aproape 8 milioane, e aproape imposibil pentru cineva ca mine sau ca alții să încerce să vină și să pună lucrurile la punct”, a spus Valeriu Iftime la Digisport.

Dinamo, care evoluează în Liga 2, se confruntă de mai multă vreme cu probleme de ordin financiar, societatea care administrează clubul aflându-se în reorganizare judiciară.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!