Grevă la Dinamo! Reacția lui Vlad Iacob, după ce fotbaliștii au refuzat să se mai antreneze

Dinamo liga 2 Vlad Iacob Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 16:33
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 16:40

Dinamo, tot mai aproape de colaps. 

Neplătiți din octombrie, jucătorii lui Dinamo au refuzat să efectueze antrenamentul de luni dimineață.

„Câinii” aveau programat un atrenament la Săftica, luni, de la ora 11:00, însă jucătorii lui Ovidiu Burcă au refuzat să se mai antreneze, nemulțumiți fiind de situația actuală de la echipă.

„Nu vreau să comentez despre ceea ce s-a întâmplat de dimineață, sunt chestii din bucătăria internă a clubului. În schimb, a avut loc o discuție cu jucătorii, aceștia se vor antrena în a doua parte a zilei”, a spus Vlad Iacob, potrivit Playsport.

Mirko Ivanovski, despre situația de la Dinamo

Situația „câinilor” nu pare să se fi schimbat față de cea din sezonul trecut.

Mirko Ivanovski (32 de ani) a venit gratis la Dinamo în sezonul în care echipa din Ștefan cel Mare a retrogradat pentru prima dată în istorie, dar a rămas uluit când a văzut situația precară de la club.

„La Dinamo a fost rău. Nu am văzut în viaţa mea ce am văzut la Dinamo, din păcate aşa... cea mai mare echipă din România... să se întâmple aşa lucruri... nu mergea nimic deloc. 

A fost o perioadă când nu aveam nici apă, nici calorifere. A venit domnul Rednic şi a cumpărat calorifere, vitamine, nu aveam nici autocar...”, a spus macedoneanul după despărțirea de Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!