FOTO Doi fotbaliști de la Steaua și Dinamo sunt cei mai valoroși jucători din Liga 2!

Dinamo Adrian Popa Filip Dujmovic Gorka Larrucea Steaua Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 13:22
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 13:29

Adrian Popa și Filip Dujmovic se află în topul celor mai bine cotați fotbaliști din divizia secundă, conform Transfermarkt.

Dinamo anunță pe pagina oficială de Facebook că portarul bosniac Filip Dujmovic și mijlocașul spaniol Gorka Larrucea, doi dintre jucătorii ”câinilor”, se află în Top 10 cei mai valoroși fotbaliști din Liga 2.

Podiumul celor mai bine cotați, conform Transfermarkt, este ocupat de Adrian Popa (Steaua, 300.000 de euro), Filip Dujmovic (Dinamo, 275.000 de euro) și Cătălin Hlistei (Poli Iași, 275.000 de euro).

Dinamo despre Filip Dujmovic și Gorka Larrucea

”Despre Filip Dujmovic ce mai poate fi scris? Un om deosebit, un sportiv veritabil, un profesionist desăvârșit care a dat dovadă atât de putere și ambiție, cât și de spirit de sacrificiu. 

Atunci când a fost nevoie, Filip a devenit un mentor pentru tânărul nostru portar Denis Oncescu, în vederea îndeplinirii regulii jucătorului U18. 

Filip este, pe bună dreptate, unul dintre cei mai apreciați dinamoviști, clubul dorind să îi mulțumească încă o dată pentru devotamentul și sacrificiul său, care nu este trecut cu vederea. Hvala, Filip!”, au scris cei de la Dinamo, care i-au făcut portretul și lui Gorka Larrucea:

”Gorka Larrucea, mijlocașul nostru de origine bască, este un jucător extrem de prețuit în sânul echipei, un om care mereu poartă un zâmbet inconfundabil. 

În teren, Gorka a devenit unul dintre jucătorii alături de care Dinamo a recâștigat mijlocul terenului meci de meci. 

Clubul se mândrește cu prezența omului Gorka, nu doar a fotbalistului, în cadrul echipei și în Baza de Pregătire de la Saftica, de unde transmite în permanență mesaje calde suflării dinamoviste”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!