VIDEO Gesturile lui Vali Lazăr l-au lăsat fără cuvinte pe Basarab Panduru: ”Dacă-l dă afară, îi dă și lui cu chiloții în cap”

Vali Lazar Basarab Panduru Ovidiu Burca Liga 2 Vali Lazăr
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 21:20
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 21:20

Scene incredibile la primul amical al anului pentru Dinamo, scor 0-0 cu CS Păulești, echipa la care evoluează fostul jucător al ”câinilor”, Valentin Lazăr.

Lazăr nu a uitat de conflictul cu antrenorul Ovidiu Burcă, din cauza căruia a plecat de la Dinamo

La un moment dat, în timpul meciului încheiat la egalitate și cu multe ratări pentru gruparea dirijată de Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloți spre banca lui Dinamo, dar asta nu a fost tot. Basarab Panduru nu a putut comenta gesturile fostului jucător de la Dinamo.

  • Vali Lazăr

Gesturile lui Vali Lazăr l-au lăsat fără cuvinte pe Panduru: ”Nu e posibil așa ceva!”

„Trebuie să se ia măsuri. Nu comentez aşa ceva, după ce am văzut ce a făcut. Nu comentez, nu poţi să vii să comentezi după ce a făcut. Nu am cum să comentez. Ăsta de la Păuleşti ce să zică? Dacă-l dă afară, îi dă şi lui cu chiloţii în cap. Nu e posibil aşa ceva!”, s-a limitat să spună Basarab Panduru, despre gestul lui Lazăr, la Orange Sport.

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a jucat la Buftea împotriva celor de la CS Păulești din Liga 3. Dinamo nu a reușit să treacă de echipa lui Vali Lazăr în primul meci al anului. Tabela a rămas nemodificată din primul, până în ultimul minut: 0-0.

Vor urma și alte meciuri amicale pentru Dinamo, cu echipe precum CSO Plopeni, Progresul Spartac, CSM Slatina, Gloria Buzău, Muscelul Câmpulung, Unirea Slobozia, Farul Constanța și FC Brașov.

VIDEO - Vali Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!