Ovidiu Burca Dinamo Valentin Lazar Liga 2

VIDEO Ovidiu Burcă s-a enervat și a plecat de la interviu când a fost pus să comenteze gesturile lui Vali Lazăr

Ovidiu Burcă nu a vrut să comenteze gesturile lui Valentin Lazăr din meciul amical Dinamo - CS Păulești, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 16:43
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 16:43

La un moment dat, în timpul meciului încheiat la egalitate și cu multe ratări pentru gruparea dirijată de Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloți spre banca lui Dinamo, dar asta nu a fost tot. Fostul jucător al ”câinilor” l-a făcut praf pe Burcă și la interviul de după meci.

Ovidiu Burcă a vorbit despre ultimele evenimente din viața clubului din ”Ștefan cel Mare” și a fost pus să comenteze gesturile făcute de fostul său elev, moment în care antrenorul a plecat de la interviu.

”Nu comentez! Ce... asta e de comentat?”, a spus Burcă, după care a plecat.

VIDEO - Burcă a plecat de la interviu când a fost întrebat despre Vali Lazăr

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a jucat la Buftea împotriva celor de la CS Păulești din Liga 3. Dinamo nu a reușit să treacă de echipa lui Vali Lazăr în primul meci al anului. Tabela a rămas nemodificată din primul, până în ultimul minut: 0-0.

Vor urma și alte meciuri amicale pentru Dinamo, cu echipe precum CSO Plopeni, Progresul Spartac, CSM Slatina, Gloria Buzău, Muscelul Câmpulung, Unirea Slobozia, Farul Constanța și FC Brașov.

Valentin Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: ”Are impresia că e Dumnezeu pe pământ”

„Cu Dinamo întâlnirea a fost plăcută, colegii sunt, marea majoritate toți, până la ultima transpirație a domnului cu rochiță și a reușit să dea, cât de cât, liderul vestiarului afară. (n.r. gestul făcut) Nu e normal? Ce să, asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a avut curaj să îi privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuțe pe la Săftica. 

Despre ce vorbim? Sunt și altele, băieții și majoritatea oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Am declarat că nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el va face asta. Ideea e că are impresia că e Dumnezeu pe pământ și îi tratează pe cei care l-au ajutat să ajungă în situația în care e Dinamo, la un punct de play-off și îi dai afară, tu nu ai transferuri și apoi o să plângă și o să zică că au făcut ei răscoală și ei sunt de vină”, a spus Lazăr.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!