Ovidiu Burca Arcul de Triumf Dinamo Stadion Liga 2

E gata? Ovidiu Burcă anunță stadionul pe care Dinamo București va evolua în noul sezon

Dinamo București a retrogradat pentru prima dată în istorie în eșalonul secund al campionatului românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 19:11
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 19:08

Chiar dacă evoluează în Liga 2, Dinamo ar putea juca pe unul dintre cele mai cochete stadioane. Ovidiu Burcă, numit pe banca tehnică a "câinilor", a dezvăluit că echipa deține șanse mari să găzduiască partide pe Arcul de Triumf.

„Nu sunt sută la sută sigur, dar vom juca pe Arcul de Triumf, ceea ce ar însemna un semnal extraordinar pentru noi. Ar ajuta foarte mult energia suporterilor, chiar dacă mulţi sunt dezamăgiţi. E momentul să se reconecteze cu echipa, mai ales că DDB e unic în România”, au fost cuvintele lui Ovidiu Burcă, potrivit Orange Sport.

Arcul de Triumf

Stadionul a fost inaugurat în vara anului 2021, iar primul meci susținut pe el a fost amicalul de rugby dintre România și Argentina, terminat 24-17 în favoarea naționalei de peste ocean. 

Pe stadionul din București încă nu au pășit cluburi masculine de fotbal. Însă, după mai multe meciuri de rugby, reprezentativa under 21 a selecționatei României a disputat pe Arcul de Triumf prima partidă de fotbal. Pe 25 martie, România U21 a fost victorioasă în duelul de foc cu Finlanda U21, încheiat 2-1.

Ovidiu Burcă, la Dinamo

Dinamo l-a numit joi, 21 iulie, pe Ovidiu Burcă antrenor principal pe banca tehnică a "câinilor roșii". La prezentarea oficială a luat parte și Vlad Iacob, noul administrator special al lui FC Dinamo. 

Burcă va avea ca obiectiv readucerea grupării bucureștene în primul eșalon al campionatului românesc, însă, rămâne de văzut dacă fostul fotbalist o va putea face încă din primul sezon de Liga 2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!