Dupa ce Alexa a spus ca nu se inscrie in DDB, un fost coleg a anuntat ca va ajuta clubul! " O sa vorbesc cu niste prieteni"

Dinamo Dan Alexa DDB Ianis Zicu Liga 1 Liga 2 Dupa ce Alexa a spus ca nu se inscrie in DDB, un fost coleg a anuntat ca va ajuta clubul! " O sa vorbesc cu niste prieteni"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Februarie 2021, 15:58
Data actualizarii: Sambata 20 Februarie 2021, 16:28

Dan Alexa a anuntat zilele trecute ca nu se va inscrie in DDB, chiar daca apreciaza ce fac suporterii, dupa un conflict mai vechi cu unii membri ai Peluzei Catalin Hildan.

Antrenor lui Farul, Ianis Zicu, fost jucator al "cainilor" ii sustine si el pe cei din DDB, insa spune ca nu se va putea inscrie. Motivul fostului atacant e legat de rivalitatea dintre suporterii Farului si cei ai lui Dinamo. 

"Da, as intra si stiu foarte bine cei de acolo. Dar atat timp cat sunt antrenor la Farul si exista aceasta rivalitate intre Farul si Dinamo este mai bine ca eu sa nu ma implic direct in acest lucru. Pot sa ajut printr-un prieten sau sa intreb pe altcineva care poate sa sustina din exterior aceasta situatie de la Dinamo", a declarat Ianis Zicu la Digi Sport, dupa meciul incheiat de Farul, 1-1, cu Dunarea Calarasi.

  • Dupa ce Alexa a spus ca nu se inscrie in DDB, un fost coleg a anuntat ca va ajuta clubul! O sa vorbesc cu niste prieteni

Suporterii din programul DDB au anuntat o noua forma de donatie, care implica si numele inscriptionat pe tricoul oficial de joc al sezonului 2021-2022. Donatia este in valoare de 490 de lei, iar prioritate pentru inscrierea numelui pe tricou vor avea primii 5000 de oameni inscrisi in program DDB, asa cum se anuntase initial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!