Dumitru Dragomir recunoaste! "Am discutat cu cei de la Rapid!" Ce spune fostul presedinte al LPF despre o colaborare cu echipa din Giulesti

Dumitru Dragomir recunoaste! "Am discutat cu cei de la Rapid!" Ce spune fostul presedinte al LPF despre o colaborare cu echipa din Giulesti

Rapid Bucuresti a ramas astazi fara manager general, dupa ce Ovidiu Burca si-a anuntat plecarea de la club.

Dumitru Dragomir a fost propus astazi de Marius Sumudica pentru conducerea clubului Rapid. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal recunoaste ca a fost contactat de oficialii clubului din Giulesti, cu care a purtat discutii, insa nu se pune problema in acest moment ca el sa mearga acolo:

"Am discutat cu cei de acolo si nu... deocamdata nu se pune problema sa ma duc la Rapid. Ii ajut, le dau cate un sfat, asa da", a declarat Dumitru Dragomir pentru Antena Sport.

Propunerea lui Marius Sumudica: Sa vina Ianis Zicu antrenor si Dumitru Dragomir presedinte.

Dumitru Dragomir: "Ar trebui sa il opreasca pe Dan Alexa"

 

Antrenorul Rapidului si-a manifestat deja intentia de a pleca de la echipa, dupa ce a spus ca isi asuma ratarea promovarii. Dumitru Dragomir ii sfatuieste pe giulesteni sa il convinga pe tehnician sa ramna la club:

"Toti sunt valorosi, si Niculae, si Pancu... Imi pare rau de Ovidiu. Ar trebui sa-l opreasca pe Dan Alexa, e antrenor bun", a mai spus fostul presedinte al LPF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condiții speciale pentru vaccinul anti-Covid. Ce trebuie să facă România
BRAT