Propunere incredibila a lui Dumitru Dragomir! Cum ar acorda fostul sef de la LPF titlul in Liga 1. "Daca eram eu acum si luam masurile astea, ma desfiintati!"

Dumitru Dragomir Liga 1 LPF Superliga Propunere incredibila a lui Dumitru Dragomir! Cum ar acorda fostul sef de la LPF titlul in Liga 1. "Daca eram eu acum si luam masurile astea, ma desfiintati!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2020, 13:21
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2020, 13:26

Fotbalul romanesc trece prin momente dificile.

Protocoalele neclare si focarele de infectie afecteaza finalizarea campionatului romanesc. Dumitru Dragomir sustine ca daca ar fi acum la conducerea fotbalului ar incerca sa finalizeze cat mai repede competitia, deoarece nimeni nu poate gestioana aceasta situatie. Campioana ar urma sa fie desemnata in urma jucarii unui baraj cu mansa unica.

De asemenea, Dragomir ii felicita pe cei de la LPF pentru modul cum au mentinut comunicarea cu mass-media in aceasta perioada, mentionand numele lui Justin Stefan, Scretarul Genaral al institutiei.

"Oprim tot, jucam un singur meci pentru titlu, Cluj – Craiova si promoveaza 4 echipe, nu retrogradeaza nimeni! Trebuie sa ai sange in instalatie, sa iei decizii! Asta inseamna sa ai valoare. Daca eram eu acum si luam masurile astea, ma desfiintati! Dar eu stiam sa iau masuri si sa mi le asum. FRF conduce fotbalul romanesc si este subordonată UEFA si FIFA. LPF e subordonata celor de la FRF. E un protocol clar impus de FRF.

Nu stie nimeni nimic in haosul asta. E normal cum zice Burleanu, nu cum spune Justin Stefan. FRF raspunde pentru fotbalul din Romania. Il apreciez acum si pe Justin Stefan, parca era mort si el si Gino multi ani la rand", a declarat Dragomir pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!