EXCLUSIV De la televiziune la Dinamo? Anunțul lui Vlad Iacob 

Dinamo Ionel Danciulescu televiziune Vlad Iacob Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 16:29
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 17:02

A fost prima apariție a oficialului dinamovist la un post de televiziune după învestirea sa în funcție. Vlad Iacob, la Pro Arena. 

Vlad Iacob, noul admininstrator special al celor de la Dinamo, echipă care va evolua în Liga 2, a vorbit și despre readucerea în prim-plan a oamenilor care au făcut istorie pentru gruparea din Ștefan cel Mare. 

Vlad Iacob, comando pentru Dănciulescu

Una dintre țintele lui Iacob este Ionel Dănciulescu, acum analist la televiziunea Digi Sport și apropiat de CS Dinamo. Al doilea cel mai bun marcator din istoria lui Dinamo ar putea deveni la formația condusă de Burcă director sportiv, funcție pe care a mai ocupat-o. 

„Am vorbit cu Dănciulescu înainte de a prelua funcția. Îl voi căuta în cel mai scurt timp pentru a vedea cum putem colabora.

Mi-aș dori să lucrez cu el. Este foarte experimentat și are un loc special în inima fanilor. Nu am avut timp până acum pentru că au existat chestii urgente de rezolvat la club", a declarat Vlad Iacob, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

Vlad Iacob a fost duminică invitatul lui Mihai Mironică la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. Printre altele, noul administrator special a vorbit despre cum va repune pe linia de plutire echipa din punct de vedere financiar și unde va juca Dinamo în sezonul viitor. 

Ce a spus Vlad Iacob după ce a fost anunțat oficial la Dinamo 

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului. 

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club. Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de "football business" modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei. 

Termenul <echipă> nu înseamnă doar primul <11> anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși!

E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!", a spus Vlad Iacob, potrivit paginii oficiale de Facebook a lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!