VIDEO Gianni băiat frumos! Infantino a cerut să apară pe ecrane cel puţin o dată în timpul fiecărui meci de la CM

Gianni Infantino CM 2022 FIFA televiziune The Times CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 13:31
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 13:32

Dezvăluirea a fost făcută de publicația The Times, care scrie că a fost trimis inclusiv un e-mail cu instrucțiunile președintelui FIFA.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a cerut să apară pe ecrane cel puţin o dată în timpul fiecărui meci de la Cupa Mondială la care a fost prezent în tribună, susţine The Times.

Reprezentanţii însărcinaţi cu transmiterea live a meciurilor de la CM, imagini folosite de toate televiziunile care au cumpărat drepturile TV, au primit prima e-mail instrucţiuni cu privire la Infantino.

Nu trebuia să apară nicio imagine cu preşedintele FIFA vorbind la telefon

Conform instrucţiunilor, Infantino trebuia să apară pe ecrane cel puţin o dată în timpul fiecărui meci la care a fost prezent. Oficialul FIFA a fost prezent la toate partidele. 

Nu trebuia să apară nicio imagine cu preşedintele FIFA vorbind la telefon. De asemenea, dacă Infantino stătea alături de un şeic, cei doi nu erau filmaţi şi de la genunchi în jos, din motive legate de sensibilităţile culturale.  

A existat cel puţin o abatere de la reguli, notează The Times, precizând că Infantino a apărut pe ecrane în timp ce vorbea la telefon.

news.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!