Contra munceste si in vacanta! Selectionerul vrea sa ajute echipele de fotbal din Timisoara

Contra munceste si in vacanta! Selectionerul vrea sa ajute echipele de fotbal din Timisoara

Selectionerul Cosmin Contra stie ce trebuie sa faca Ripensia, ACS Poli si ASU Poli pentru a reveni in elita fotbalului. 

Aflat acasa, in vacanta, Contra a fost invitat la o intalnire intre cele trei cluburi din Timisoara: Ripensia, ACS Poli si ASU Poli.

"Eu am fost invitat, deoarece eram acasa, la Timisoara. Am participat la discuţii si mi s-a cerut si mie parerea, pe care mi-am exprimat-o. Dar sa va confirme domnul Robu", a declarat Cosmin Contra, potrivit site-ului Liga2.

Reprezentantii celor trei echipe din Liga a II-a i-au cerut sfaturi lui Cosmin Contra, iar acesta le-a transmis clar ca este nevoie de bani pentru ca Timisoara sa revina in prima liga.

"Cosmin Contra si-a exprimat si el dorinţa ca Timisoara sa revina in elita fotbalului romanesc. Dansul a spus ca ar trebui sa dam bani, in general, nu unei echipe anume. Eu i-am spus ca nu pot face acest lucru. Nu risc nimic. A fost o intalnire consultativa", a spus primarul Nicolae Robu, reprezentant al lui ACS Poli.

In ceea ce priveste o posibila fuziune a echipelor din Timisoara, aceasta idee este departe de a fi realizata. Infrastructura locala a fost principala tema de discutie la intalnirea respectiva. 

Nici din punct de vedere sportiv lucrurile nu arata prea bine pe Bega. Ripensia Timisoara sta cel mai bine in clasamentul Ligii a II-a, pe locul 9. Echipa suporterilor, ASU Poli, este pe 14, iar ACS Poli este cu un picior in Liga a III-a, pe penultimul loc in clasament.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Expert: Masca va face parte din viața noastră probabil până în 2023. Covid-19 va deveni ca virusul gripal
BRAT

Modifică setările cookies