Dinamo Cosmin Contra liga 2 Liga 2

Cosmin Contra a dat verdictul: „El este singurul vinovat și îl doare în fund!” La cine s-a referit antrenorul

Dinamo se află într-o situație dificilă. Jucătorii au intrat în grevă și nu s-au antrenat luni din cauza restanțelor salariale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 19:24
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 19:23

Vasile Buhăescu și Ștefan Fara au părăsit deja formația din Ștefan cel Mare, iar Ovidiu Burcă a răbufnit la adresa jucătorilor săi în cadrul unei conferințe de presă.

Cosmin Contra a dat verdictul: „El este singurul vinovat și îl doare în fund!” La cine s-a referit antrenorul

Cosmin Contra, fost antrenor la Dinamo în două rânduri (februarie 2017 - septembrie 2017, august 2020 - decembrie 2020), a vorbit despre situația de la trupa din Ștefan cel Mare, precizând că singurul vinovat ar fi Pablo Cortacero.

„Îmi e greu să-mi dau cu părerea despre ceea ce se întâmplă la Dinamo, pentru că nu sunt acolo. Eu sunt în Spania. Cei care sunt acolo, zi de zi, știu cel mai bine care este situația la Dinamo.

Situația este grea de când Pablo Cortacero a făcut ce a făcut. Singurul vinovat este Pablo Cortacero! Nu e niciun alt vinovat! Doar că Pablo Cortacero e spaniol, bine mersi la el acasă, la Granada, și îl doare în fund de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, după ce a promis ce nu putea să facă. El este singurul vinovat! Cei care sunt acuma încearcă să ducă ce pot să ducă.

Din păcate, e un spaniol pe care îl doare în fund că a îngropat un club ca Dinamo. Asta este singura mea părere! Să dea Dumnezeu să vină cineva cu bani și să resusciteze acest club. Nu știu dacă există posibilitatea să fie dat în judecată pe plan internațional. Eu sunt unul dintre fraieriții lui Pablo Cortacero. Am crezut într-un proiect care n-a existat niciodată. Iar eu am picat de fraier”, a spus Cosmin Contra, potrivit Antena Sport.

Fotbalistul care tocmai a părăsit-o pe Dinamo, 'atac cu talpa' la Ovidiu Burcă: „E un mincinos! Zice doar ce vrea el”

Vasile Buhăescu, cel care a părăsit-o pe Dinamo potrivit surselor Pro TV și Sport.ro (DETALII AICI), a avut o reacție cât se poate de virulentă la adresa lui Ovidiu Burcă, precizând că antrenorul a mințit în mai multe rânduri, dar fără să ofere prea multe informații.

„Burcă e un mincinos! Zice doar jumătate de adevăr. Zice doar ce vrea el, să cadă el în picioare”, au fost cuvintele fostului atacant de la Dinamo, potrivit ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!