Ionel Dănciulescu a „explodat” când a auzit cine a inițiat greva de la Dinamo: „Nu-mi vine să cred!”

Ionel Danciulescu Dinamo Stefan Fara Liga 2 Dănciulescu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:14
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:58

Jucătorii lui Dinamo au refuzat să antreneze în urmă cu două zile din cauza problemelor finaciare de la echipă, care au dus la restanțe salariale de peste trei luni la plata salariilor.

În replică, antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, a cerut ca toți jucătorii care au participat la „revoltă” să fie dați afară, iar între timp conducerea clubului a anunțat că va lua toate măsurile care se impun.

Ionel Dănciulescu, fost jucător al lui Dinamo, a avut o reacție virulentă în momentul în care a aflat cice a fost cel care a inițiat greva din vestiarul „câinilor”. Fostul dinamovist a susținut că nu l-ar fi văzut niciodată pe Ștefan Fara capabil de astfel de lucruri.

Dănciulescu: „Nu-mi vine să cred! Fara stă la Săftica”

„Pentru mine e... Să fie Fara (n.r. - goalkeeperul Ștefan Fara) portavocea grevei sau ceva de genul acesta. Nu-mi vine să cred. Este un băiat extraordinar. Are puțini bani, stă la Săftica, nu deranjează pe nimeni, un băiat cu un bun simț.

Mai bine spui, ’n-am nevoie de el, nu joacă, nu este de Dinamo’, dar nu poți să-l pui pe Fara să spui că e grevist. Niciodată nu voi crede lucrul acesta. 

Să nu-mi spui mie că jucătorii cu experiență nu au avut discuții cu Ovidiu și cu cei din conducere.

Nu cred că s-a dus Fara în fața conducerii să spună de bani”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!