OFICIAL Chindia Târgoviște a cedat doi fotbaliști. Toni Petrea face loc în echipă în această perioadă de mercato

Chindia Targoviste Superliga Toni Petrea Superliga Toni Petrea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:31
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:30

Chindia a terminat anul calendaristic pe locul 12 cu 21 de puncte.

Toni Petrea a preluat-o pe Chindia la sfârșitul lunii septembrie și a reușit s-o revitalizeze, câștigând puncte importante și ieșind din „zona fierbinte” a clasamentului Superligii.

Chindia Târgoviște a cedat doi fotbaliști. Toni Petrea face loc în echipă

În această perioadă de mercato din iarnă, clubul a anunțat deja despărțirea de doi fotbaliști: Cristian Cherchez și Aly Ndom care, adunat, au strâns șase meciuri în Superliga în acest sezon.

„Mult succes, Cherchez și Ndom! 

Clubul nostru anunță încetarea contractelor lui Cristian Cherchez și Aly Ndom pe cale amiabilă. Mult succes mai departe!”, se arată în comunicatul oficial emis de Chindia Târgoviște pe rețelele social media.

Între timp, Aly Ndom și-a găsit deja altă echipă. Fotbalistul a semnat cu Viterbese în al treilea eșalon din Italia.

"Este unul dintre mijlocașii pe care îi urmăream în această sesiune de mercato, un jucător care a evoluat în primele două ligi din campionatul francez. 

Excelent fizic și cu calități tehnice de necontestat, nu are momentan 90 de minute în picioare, dar sper că va fi foarte util echipei.

Este un transfer internațional și trebuie să aveți răbdare. Așa că nu știm dacă îl vom putea avea la dispoziție pentru meciul cu Messina de duminică”, a spus antrenorul gialloblù, Oscar Magoni, pentru site-ul oficial al grupării din Serie C.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!