EXCLUSIV Primii jucători care au plecat deja de la Dinamo după grevă

Dinamo liga 2 Stefan Fara vasile buhaescu Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 17:13
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 17:14

Neplătiți din octombrie, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă.

Fotbaliștii au refuzat să se antreneze luni dimineață, iar conducerea a achitat în cele din urmă un salariu restant. Dar chiar și așa, problemele nu s-au încheiat.

Primii jucători care au plecat deja de la Dinamo după grevă

Potrivit surselor Pro TV și Sport.ro, cei doi jucători care au părăsit formația din Ștefan cel Mare sunt atacantul Vasile Buhăescu (34 ani) și goalkeeperul Ștefan Fara (21 ani).

Buhăescu se afla la Dinamo de la sfârșitul lui iulie 2022 și reușise deja să înscrie trei goluri în 13 apariții în stagiunea actuală a eșalonului secund. Fara, în schimb, era legitimat la echipa lui Ovidiu Burcă din iarna anului 2019.

Vlad Iacob a fost întrebat dacă Ovidiu Burcă pleacă de la Dinamo. Cum a răspuns oficialul ”câinilor”

Chiar dacă situația s-a rezolvat și șefii ”câinilor” au virat deja banii pentru un salariu restant, ”mișcarea” pusă la cale de jucătorii lui Dinamo lasă urmări. Iacob speră că Ovidiu Burcă se va întoarce la antrenamentele echipei. Tehnicianul nu a fost convins că treacă peste episodul „greva” după ședința de marți de la club.

"Eu nu spun că lucrurile sunt perfecte, dar situația nu este nici pe departe atât de gravă cum este la 4 sau 5 cluburi din Liga 1. Le-am explicat jucătorilor că nu există un investitor și că doar suporterii bagă bani. Când avem bani, aceștia se duc către jucători.

Trebuie să înțeleagă și ei când situația este dificilă. Nu pot forța mâna cuiva prin astfel de gesturi. Am încredere că voi remedia situația în cel mai scurt timp. În momentul în care o să fie ceva cert o să anunț. Am încredere că o să găsim cele mai bune soluții (n.r. - împreună cu Răzvan Zăvăleanu).

Sper ca Ovidiu Burcă și sunt convins că o să rămână. O să vedem, momentan nu am noutăți. Dinamo are nevoie de liniște, trebuie să ne vedem de lucrurile în plan sportiv. Au fost discuții, au fost oameni interesați, nu vreau să mai vorbesc despre asta”, a spus Vlad Iacob, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!