ULTIMA ORA | 6 persoane din cadrul clubului Petrolul, pozitive cu Covid-19! Partida UTA - Petrolul a fost amanata: anuntul FRF

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2020, 17:29
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2020, 21:22

Dupa Chiajna, inca un club din Liga 2 ar avea jucatori testati pozitiv! 

Update 17:20: Federatia Romana de Fotbal anunta ca 6 persoane din cadrul clubului au fost infectate, dupa ce initial s-a spus ca ar fi 5.

DSP Prahova a demarat o ancheta epidemiologica la clubul din Ploiesti. Partida pe care Petrolul trebuia sa o dispute la UTA a fost amanata si urmeaza sa fie reprogramata la prima data disponibila.

Potrivit comunicatului emis de FRF, partidele amanate, in cazul in care vor fi mai multe, vor fi reprogramate in ordinea amanarii acestora si utilizand toate datele disponibile din calendarul competitional.

Artibtru, testat pozitiv

FRF mai anunta si ca unul dintre arbitri de Liga 2 a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Arbitrul nu va mai fi delegat la nicio partida in acest final de sezon. Potrivit anchetei epidemiologice declansate, s-a constatat ca arbitrul s-a infectat la locul de munca, in afara activitatii sportive.


UPDATE 14:30 

Seful DSP Prahova, Bogdan Nica a afirmat pentru www.sport.ro ca niciun jucator din lotul Petrolului nu prezinta simptome de coronavirus. 

 

"Pana la momentul de fata sunt 5, dar mai pot aparea cateva cazuri, nu au venit toate rezultatele. Intreaga echipa a fost izolata la domiciliu, ancheta continua. 

Nimeni nu are niciun simptom, se simt bine. Nici cei negativi, nici cei pozitivi nu au niciun simptom. Nici cei cu rezultatele in asteptare. 

Echipa Petrolul s-a testat periodic, la ultima testare, au fost negativi toti. 

E greu de identificat cauza, incercam sa o aflam", a spus Bogdan Nica pentru www.sport.ro.


UPDATE 13:20 

FRF a amanat meciul de debut in playoff-ul Ligii secunde cu UTA, anunta Gazeta Sporturilor. Ploiestenii ar fi trebuit sa se deplaseze astazi cu avionul spre Arad, insa zborul a fost anulat! 

Printre fotbalistii infectati ar fi si Hamza Younes, anunta sursa citata. 

Seful DSP Prahova a confirmat existenta cazurilor si a vorbit despre ancheta demarata.

"Testele au fost facute la un laborator acreditat. E o ancheta mai complexa, fiindca trebuie sa indentificam contactii nu doar din lot, ci si la nivel de club si familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. 

Cert este ca cei 5 jucatori vor fi internati la Spitalul din Campina, iar restul lotului intra in izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au iesit cu totii negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent in grup. Din pacate, toata lumea s-a relaxat si ajungem la astfel de situatii complicate", a spus Bogdan Nica, seful DSP Prahova pentru Gazeta Sporturilor.


Conform surselor www.sport.ro, Petrolul Ploiesti ar avea 5 jucatori care ar fi fost testati pozitiv de coronavirus. Testele urmeaza a fi repetate pentru a se confirma ca cei 5 jucatori sunt pozitivi. Situatia este cu atat mai delicata cu cat ploiestenii se pregateau de restartul campionatului. 

Petrolul are programat meciul in deplasare cu UTA Arad din restartul competitiei, sambata, de la ora 17:00. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!