INCA UN BLAT a iesit la iveala dupa multi ani! Petrolul-Sportul trebuia sa se termine 0-0 si un jucator a ratat de 3 ori un penalty

INCA UN BLAT a iesit la iveala dupa multi ani! Petrolul-Sportul trebuia sa se termine 0-0 si un jucator a ratat de 3 ori un penalty

Adrian porumboiu si Vivi Rachita au dezvaluit un nou joc aranjat din fotbalul romanesc.

Dupa multe acuzatii de blat in dreptul Stelei sau a lui Dinamo, a iesit la iveala un nou joc aranjat. Vivi Rachita si Adrian Porumboiu au discutat in direct la PRO X despre meciul dintre Petrolul si Sportul, arbitrat chiar de fotul patron al Vasluiului.

"Imi amintesc un Petrolul cu Sportul. Am primit un penalty, iar meciul trebuia sa se termine 0-0. Eu trebuia sa execut, insa au pus alt jucator. A ratat de 3 ori.", a spus Vivi Rachita.

Adrian Porumboiu a intrat in legatura telefonica pentru a clarifica lucrurile despre meciul la care chiar el a fost arbitru. Nu a negat nimic si si-a amintit amuzat despre meciul aranjat.

"Era un noroi, era un teren mocirlos. Am asteptat pana cand a intrat un jucator de-al Sportului in careu la un atac al ploiestenilor. Nici vorba de penalty, dar am dat. Jucatorul a ratat si am repetat-o, pentru ca stiam ca rateaza.", a spus Porumboiu.

Aceste lucruri au iesit la iveala chiar dupa ce alte acuzatii au venit in dreptul Stelei sau a lui Dinamo. Granzii Romaniei ar fi fost favorizati in mai multe meciuri in perioada dinainte de anii 2000.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies