Caz IREAL in ROMANIA! Baciu a fost LUAT de pe banca de trupele speciale in timpul meciului!!!! UPDATE

Nebunie la Snagov - Turris! Antrenorul echipei din Turnu Magurele, Marius Baciu, a fost luat pe sus de fortele speciale ale Politiei la finalul partidei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019, 16:09
Data actualizarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019, 21:06

UPDATE: Marius Baciu a fost eliberat, cercetarile vor continua in cazul sau. Antrenorul lui Turris a explicat ca este acuzat ca a luat bani de la un parinte de la Daco-Getica pentru a-l folosi intr-un meci pe copilul sau.

TOATA DECLARATIA AICI!

UPDATE: Avocatul lui Marius Baciu, Vlad Hosu, a declarat ca antrenorul lui Turris este audiat pentru o problema personala, iar retinerea sa nu are legatura cu trucarea meciurilor.

UPDATE: Un apropiat al lui Baciu a declarat pentru www.sport.ro ca retinerea antrenorului nu are legatura cu pariurile, ci este legata de o problema personala


AICI Reactia secundului lui Baciu: "Lui Marius i s-a facut rau si mi-a cerut pastile"

AICI reactia presedintele celor de la Turris Turnu Magurele: "M-a socat! Au intrat peste noi in vestiar!!!"

AICI reactia patronului de la Snagov: "Jucam fiecare meci cu sabia deaspra capului!"

AICI reactia celor de la Daco-Getica, fosta echipa antrenata de Marius Baciu: "El era un tip mai rece, se inchidea in el"

Baciu a iesit pe teren in repriza a doua, dar n-a mai dat indicatii, asa cum facuse in prima parte a meciului. Dupa jocul disputat in Colentina, pe stadionul lui Juventus, Baciu a fost bagat intr-o incapere si audiat de trupele speciale! Fostul capitan al Stelei a fost apoi retinut de politisti!

Conform surselor www.sport.ro, Baciu are calitatea de suspect intr-un dosar care vizeaza infractiuni economice. Antrenorul e acum audiat la Parchetul Capitalei!

Turris Turnu Magurele, echipa unde antreneaza acum Baciu, e controlata de familia Dragnea. Fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, Valentin, e patronul clublui. Baciu a fost numit antrenor la Turris acum doua saptamani, dupa ce Florin Bratu si-a dat demisia.

CITESTE SI

Modifică setările cookies