Replică pentru Alin Stoica: ”Văd o răutate, o frustrare”

Alin Stoica Belgia - Romania Marius Baciu EURO 2024 Alin Stoica / Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 11:11
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 11:11

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Alin Stoica (44 de ani) a acordat un interviu pentru publicația La Derniere Heure, care a scris că fostul internațional român a refuzat să se fotografieze cu un tricou al naționalei României și a cerut, în schimb, unul cu naționala Belgiei.

Marius Baciu, replică pentru Alin Stoica

Fostul internațional a avut o reacție dură la adresa ”tricolorilor” și a spus că va susține echipa lui Domenico Tedesco în meciul de la Koln. Despre declarațiile fostului mijlocaș a fost întrebat și Edward Iordănescu, dar selecționerul a preferat să ofere un răspuns elegant la conferința de presă.

Antrenorul Marius Baciu a auzit ce a declarat fiul lui Tudorel Stoica și nu s-a ferit de cuvinte.

„E atât de frumos și ne-am bucurat... bun, nu suntem la nivelul Belgiei din niciun punct de vedere, sunt de acord cu el. Îmi pare rău că nu a îmbrăcat tricoul Belgiei, să fie sănătos, a avut șansa să-l îmbrace. 

Dar aici nu mai văd o critică, văd o răutate ieșită din comun, o frustrare, trebuie să ne bucurăm de ce avem noi, să încercăm să luăm lucruri bune de la alții. Să-i ajute și prin positivitate și Alin Stoica, a jucat la un nivel, a jucat în Belgia”, a spus Marius Baciu, la Prima Sport.

Alin Stoica va ține cu Belgia la meciul cu România: "Hagi spunea că România ajunge în semifinale. Are nevoie de medicamente"

România a început cu o victorie uriașă în aceeași grupă, 3-0 contra Ucrainei, însă Alin Stoica nu este impresionat de jucătorii din naționala lui Edi Iordănescu. Se așteaptă ca Belgia să câștige fără probleme dacă va trata serios meciul și lansează un nou atac la adresa lui Gică Hagi.

"Înainte de EURO 2024, Hagi declara că România va bate Belgia și va ajunge în semifinale. Omul ăsta are nevoie de medicamente. Vorbește prostii, jur. În preliminarii, războaiele din Ucraina și Palestina au ajutat România pentru că Belarus și Israel nu au putut juca acasă. La meciul cu Elveția, terminat 2-2, putea să fie 5-0 de la pauză pentru elvețieni. România nu este o echipă bună, nu joacă fotbal. România doar așteaptă greșeli ale adversarilor.

V-am zis că tactica lor este să pedepsească greșelile adversarilor. Portarul Lunin a comis două. Dacă Belgia se respectă, ia lucrurile în serios, iar Tedesco nu mai face astfel de prostii, ar trebui să câștige fără probleme. 

Ați văzut diferența de nivel? Jan Vertonghen a spus că nu știe niciun jucător român. Presa l-a numit arogant, dar eu îl înțeleg. România are patru jucători care au fost la retrogradare cu cluburile lor, alții joacă în liga secundă, alții în Arabia Saudită.

Cel mai scump transfer din istoria fotbalul românesc este Drăgușin, un fundaș care a plecat la Tottenham, dar care joacă numai când alții sunt accidentați. Nu ar trebui să le oferim cadouri, pentru că ei fix asta așteaptă", a spus Alin Stoica.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!