Bogdan Lobont, dorit in Giulesti! Ce declara fostul portar al nationalei in urma cu o luna despre posibilitatea de a antrena Rapid

Bogdan Lobont, dorit in Giulesti! Ce declara fostul portar al nationalei in urma cu o luna despre posibilitatea de a antrena Rapid

Bogdan Lobont (42 de ani) este pe lista Rapidului, care cauta un antrenor dupa ce s-a despartit de Dan Alexa.

Potrivit informatiilor www.sport.ro, pe lista Rapidului se afla Bogdan Lobont, fostul mare portar al nationalei si fost antrenor la U Cluj.

Plecarea lui Dan Alexa a fost confirmata oficial astazi. Doar de 5 meciuri a avut parte Alexa pe banca echipei din Giulesti, insa ratarea promovarii a insemnat si plecarea sa de la echipa. Oficialii Rapidului sunt in cautarea unui nou antrenor, iar ultimul care s-a alaturat pe lista este Lobont.

Fostul portar a antrenat-o pe U Cluj timp de 19 meciuri, in perioada decembrie 2018 - iunie 2019. El a ratat atunci promovarea in Liga 1 dupa un meci de baraj cu Hermannstadt, pierdut cu 0-2 la Cluj.

Intrebat in urma cu o luna daca ar antrena Rapid sau Dinamo, Lobont a spus ca exclude in prezent aceasta varianta:

"La Cluj am avut o experienta extraordinara, nu puteam sa incep mai interesant cariera de antrenor profesionist. A fost o etapa pozitiva, chiar daca multi o considera un insucces din cauza ratarii promovarii. Consider ca e un inceput important pentru ceea ce va urma pentru mine ca antrenor.

In viitorul apropiat nu sunt sanse sa antrenez niciuna din cele doua (n. r. Rapid si Dinamo). Poate mai tarziu, nu se stie, dar momentan este exclus", spunea Lobont in iulie, pentru blogul narcisraducan.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape jumătate din turiștii UE din Bulgaria sunt români. Suma uriașă pe care o cheltuie la vecinii noștri
BRAT
Modifică setările cookies