Anunt de ULTIMA ORA: Dragomir nu mai vine la Rapid! Ce se intampla cu Alexa si cu cine negociaza clubul

Anunt de ULTIMA ORA: Dragomir nu mai vine la Rapid! Ce se intampla cu Alexa si cu cine negociaza clubul

Fostul sef de la LPF a fost ofertat de Rapid sa preia clubul din Liga 2 pentru a ajuta la promovare. 

Dumitru Dragomir a primit propunerea de a o prelua pe Rapid si, desi fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal parea ca isi doreste sa faca mutarea si sa o ajute pe Rapid, nu toata lumea a fost incantata de ideea venirii lui Mitica. Conform surselor www.sport.ro negocierile dintre Rapid si Dumitru Dragomir au picat, din cauza ca fanii clubului nu si-l doresc la echipa pe 'oracolul din Balcesti'. 

O alta schimbare in cadrul clubului din Giulesti ar fi legata de antrenor. Odata cu ratarea obiectivului principal, adica promovarea, s-a scris ca Alexa ar fi pe picior de plecare, insa antrenorul si-a exprimat dorinta de a ramane in continuare la club. Cu toate astea, conform surselor www.sport.ro, oficialii clubului cauta un antrenor care sa poata garanta promovarea si ar negocia deja cu un tehnician din playoff. 

Rapid a ratat promovarea in Liga 1 dupa ce a remizat cu Turris 1-1 si s-a clasat pe penultimul loc in clasamentul playoff-ului, cu 25 de puncte obtinute, la egalitate cu Petrolul Ploiesti. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT