Vlad Iacob actionar dinamo Dinamo program ddb Liga 2

VIDEO EXCLUSIV "Ar fi o situație fără precedent". Anunțul făcut de Vlad Iacob despre viitorul acționar al clubului Dinamo

Dinamo s-a calificat în grupele Cupei României, reușind cel mai bun rezultat al acestui început de sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 09:58
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 10:10

Dinamo are în continuare probleme de natură financiară, chiar dacă șefii clubului au ținut departe de spațiul public discuțiile despre situația administrativă a ”roș-albilor”.

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Vlad Iacob a prezentat noi detalii despre ceea ce se întâmplă la clubul din Ștefan cel Mare, confirmând informația potrivit căreia asociația suporterilor va intra ca acționar al echipei, cel puțin pentru o perioadă.

"Cred că este un lucru bun. Până la urmă Asociația suporterilor, din diverse considerente, a fost singurul finanțator activ în ultimii ani de la Dinamo. Sursele de finanțare din Liga 1 au fost drepturile TV și parteneriatele comerciale, însă ajutorul fanilor a fost esențial. Fără susținerea programului DDB, clubul nu ar mai fi existat sau ar fi ajuns în Liga 4. Ar fi o situație fără precedent, dar știu că suporterii sunt deschiși să primească un investitor puternic dacă și când va fi cazul.

Există discuții în continuare, am încredere că situația se va rezolva până la finalul acestui an", a declarat administratorul special de la Dinamo. 

Progresul Spartac și Concordia Chiajna sunt singurele echipe pe care Dinamo le-a învins în acest sezon de Liga 2, pe ambele cu același scor, 1-0.

În campionat, Dinamo va juca în următoarea etapă pe teren propriu, împotriva celor de la Unirea Slobozia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies