Razvan Zavaleanu Dinamo Liga 2

Problemele continuă la Dinamo: ”Putem rezista până în primăvară”

Dinamo are în continuare probleme de natură financiară, chiar dacă șefii clubului au ținut departe de spațiul public discuțiile despre situația administrativă a ”roș-albilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 14:17
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 14:19

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit pe larg despre situația clubului, după ce planul de reorganizare a fost modificat și urmează să fie aprobat de către creditorii clubului.

Dinamo are, în continuare, probleme financiare

În acest moment, Dinamo are un buget care-i poate permite să ”reziste” până în primăvara anului viitor, după cum a anunțat oficialul dinamovist.

"Noi am reușit să ținem echipa pe linia de plutire, s-a încheiat un contract cu un nou sponsor, au mai venit bani de la alți susținători ai echipei, s-au mai încasat bani din transferul lui Sorescu, iar acum salariile sunt la zi la echipă, cât și la personalul administrativ.

Asta nu înseamnă că problemele financiare s-au rezolvat. Mai sunt bani cu care se pot organiza meciuri, se poate ține clubul în viață, se pot plăti salarii, dar asta nu înseamnă că astea nu se termină, deci așteptăm un investitor cât mai repede. Cred că un orizont minim până la care putem rezista este primăvara anului viitor, dar depinde de ce cheltuieli zilnice mai avem.

S-a eșalonat datoria la bugetul de stat, s-au luat măsuri care ajută la încasarea de bani mai mulți din publicitate. Dar la momentul la care va trebui să plătim sumele din planul de reorganizare, dacă nu apare un investitor, nu vor fi fondurile necesare", a spus Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club.

Progresul Spartac și Concordia Chiajna sunt singurele echipe pe care Dinamo le-a învins în acest sezon de Liga 2, pe ambele cu același scor, 1-0.

În campionat, Dinamo va juca în următoarea etapă pe teren propriu, împotriva celor de la Unirea Slobozia.

Modifică setările cookies