„Și-a riscat familia!” Măsura fără precedent luată de Mititelu, lăudată de fostul antrenor al FCSB-ului

Adrian Mititelu FCU Craiova Nicolae Dica Superliga Adrian Mititelu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 18:33
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 18:39

Adrian Mititelu a anunțat că echipa sa, FCU Craiova, va juca fără spectatori la maciurile de pe teren propriu după incidentele de la Sfântu Gheorghe.

Măsura are menirea de a preveni repetarea evenimentelor petrecute în etapa precedentă, când meciul cu Sepsi OSK, disputat la Sfântu Gheorghe, a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe venite din partea suporterilor olteni.

Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB-ului, care în momentul de față o pregătește pe CS Mioveni, i-a ținut partea lui Adrian Mititelu, susținând că echipa acestuia ar fi trebuit să se bucure de mai multă susținere din partea fanilor, deoarece patronul a dat dovadă de multă pasiune și implicare.

„Mititelu este un om care a venit cu bani de acasă, care duce clubul ăsta, susţine clubul ăsta. Ok, cu toţii facem greşeli, dar când un om susţine cu aşa patimă, şi-a riscat familia. Pentru fotbal s-a dus şi la… Dar să te duci la meci să înjuri, să te comporţi aşa, mai ales că faci rău echipei pe care tu o iubeşti.

Tu te duci la meciuri pentru că iubeşti echipa aia, simţi ceva pentru ea. De ce să ai ieşirile astea. Chiar nu pot să îmi dau seama. Când nu a mai băgat bani domnul Mititelu, a dispărut clubul. Omul acesta iubeşte fotbalul din Craiova, de ce să nu îl susţii?”, a spus Nicolae Dică, potrivit Orangesport.

Mititelu, sumă uriașă învestită în fotbal

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, se apropie de 20 de ani la conducerea formației oltene. Acesta a dezvăluit că a investit în jur de 40 de milioane de euro în echipa din Bănie.

„Am 25 de milioane cheltuite în prima eră, să zic așa, în prima perioadă, până la dezaafiliere, dar vorbim de milioanele alea grele, nu de astea de acum. Adică începând cu 2005 încoace. Am peste 12-13 milioane cheltuite acum, deci 40 de milioane de euro cheltuite la zi în fotbal.

(n.r - Deci acești bani sunt cu minus în contabilitatea dumneavoastră?) Dar cum credeți că sunt? Eu vorbesc de banii aduși de mine. Am luat vreodată vreun ban de la club? I-am băgat în club efectiv”, a spus Adrian Mititelu, la emisiunea Superfanii - mai multe detalii AICI.


Adrian Mititelu a dezvăluit suma uriașă investită în fotbal: "Vorbesc de milioanele alea grele, nu de astea de acum" pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!