VIDEO EXCLUSIV ”Vreau să profit de ocazie și să spun asta”. Laszlo Dioszegi, despre scandalul rasist de la Sepsi - FCU Craiova

laszlo dioszegi sepsi sepsi - fcu craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 13:11
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 13:11

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit din nou pe tema incidentelor de la meciul Sepsi - FCU Craiova.

Din cauza scandărilor xenofobe venite dinspre galeria oaspeților, centralul Andrei Chivulete a fost nevoit să oprească meciul definitiv. Cel mai probabil, Sepsi va câștiga la ”masa verde” această partidă și va obține trei puncte importante în lupta pentru play-off.

Chiar și așa, Dioszegi spune că ar fi preferat ca echipa sa să câștige pe teren. În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, patronul lui Sepsi a dat drept exemplu două galerii din România cu care echipa din Sfântu Gheorghe nu a avut probleme.

Laszlo Dioszegi: ”Vreau să profit de ocazie și să spun asta”

„Eu vreau să câștig pe teren, deci de când am înființat clubul asta vrem, ca totul să se decidă pe teren. Noi niciodată nu umblăm nici cu meciuri să nu jucăm așa mai bine sau mai rău. Vreau ca totul să fie corect. 

La Mioveni nu am avut probleme, dar chiar acum vreau să profit de ocazie și să spun câteva exemple pozitive, că așa este normal. Trebuie să fericit galeria Rapidului. Și când au fost la Sfântu Gheorghe, și când am fost noi la Rapid, în Giulești, sunt cea mai frumoasă galerie din țară și aproape cea mai numeroasă. Ne-au întâmpinat cu căldură. Și la Craiova domnului Rotaru la fel. Deci iată că se poate!”, a spus Laszlo Dioszegi, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Laszlo Dioszegi, la Ora Exactă în Sport

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!